Kehoyhteys 1

Terapeuttien ja vaativaa vuorovaikutustyötä tekevien auttajien tukena

Kun ostat kurssin tältä sivulta korttimaksulla, saat tunnukset ja pääsyn kurssille automaattisesti heti.

Mikäli haluat maksaa Kehoyhteys 1 - verkkokurssin ja/tai työnohjauksellisen keskusteluryhmän korttimaksun sijasta verkkopankkimaksuna, voit tehdä sen "täältä". Verkkopankkimaksun yhteydessä lisäämme Sinut manuaalisesti oppimisalustalle, jossa voi mennä 1-3 päivää.

Mikäli haluat maksaa Kehoyhteys 1 - verkkokurssin liikuntaedulla, ilmoittaudu kurssille ja katso ohjeet "täältä". Työnohjausryhmää ei voi maksaa liikuntaedulla. Liikuntaedulla maksun yhteydessä lisäämme Sinut manuaalisesti oppimisalustalle, jossa voi mennä 1-3 päivää.

Kun Sinut lisätään alustalle manuaalisesti tai automaattisesti, saat Tervetuloa-mailin, jossa on kirjautumistiedot oppimisalustalle. Maili saattaa mennä varsinaisen postilaatikon sijasta roskaposteihin tai tarjoukset-postilaatikkoon, tarkasta tarvittaessa myös ne. Meihin voit olla myös aina yhteydessä info@kokokeho.fi . 

Tilauksen yhteenveto

  Kehoyhteys 1 275
  Lunasta kuponki
  Käytä
  liikuntapalvelu alv @ 10% €25
  Yhteensä (inc liikuntapalvelu alv)
  €275

  Yhteystiedot

   Jatka

   Maksutiedot

    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt meidän Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö
    Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt meidän Käyttöehdot ja Tietosuojakäytäntö
    Avatar

    "Kurssimme on huolella suunniteltu kehittämään kehoyhteyttäsi ja kehotietoisuuttasi ja sisältö pohjautuu vahvaan ammatilliseen osaamiseemme sekä omiin koke-muksiimme kehollisuuden voimasta."

    - Liisa Sonkamuotka

    Avatar

    "Meidän tarkoituksena on tuoda kehon viisaus sote-ammattilaisten käyttöön ja sen myötä asiakkaille sekä hoitosuhteiden tueksi, vuo-rovaikutukseen asettumisen ja virittymisen tavaksi, pohjaksi."

    - Tuuli Jussila